top of page

Våra Hyresgäster

Allt vi gör börjar och slutar med våra hyresgäster!

För att skapa en bra företagskultur behövs mångfald. Vi täcker idag många branscher och kan med stolthet säga att vi har en jämn fördelning mellan könen och även i åldrar. Nedan ser du de flesta som sitter här idag. 

DORMER PRAMET är en global tillverkare och leverantör av skärande verktyg för bearbetning av metall. Produktprogrammet innehar ett omfattande sortiment av roterande verktyg och vändskärsverktyg för borrning, fräsning, gängning och svarvning för verkstadssektorn. Dormer servar idag över 100 marknader i världen. Klicka på logga för länk till hemsida.

ASEPT är världsledande inom olika dispensinglösningar! Har du varit på IKEA i Dubai, McDonalds i Chicago eller Burger King i Halmstad så är stor chans att du pumpat Ketchup med en av våra dispensers. Jag heter Nils Hellzén och flyttade upp till Halmstad med familj hösten 2022. Jag arbetar idag som Teknisk chef på ASEPT med huvidkontor i Lund. Att sitta på Ready4Work har gett mig många nya "kollegor" och vänner, och sen gör det inget att det ofta bjuds på hembakta bullar, kakor ect. Jag hoppas att kunna få sitta här i många år till.

MBP producerar film om allt mellan himmel och jord; från stora komplicerade infrastruktursprojekt och företagspresentationer till rymdsonder på väg mot Jupiter. Bland kunderna finns Trafikverket, Skanska, Sweco, Rymdstyrelsen och Svenska kraftnät m.fl.

FRIA FINANSIELL PLANERING är en mäklarbyrå inom finansiell rådgivning. Vi lämnar råd kring ett noga utvalt sortiment av spar-, placerings- och försäkringsprodukter. De råd vi ger våra kunder är alltid individuellt anpassade och bygger på en analys som tar hänsyn till kundens unika situation och önskemål. En stor fördel med att använda oss är att vi inte har egna produkter. Därmed är vi FRIA att använda de produkter och de bolag på marknaden som erbjuder bäst lösningar. Vi jämför olika lösningar och erbjuder dig den lösning som passar dina önskemål och behov bäst.

NAPRAPAT LNDSLAGET Världens största naprapatkedja! Med över 100 medarbetare från Luleå i norr till Halmstad i söder, är vi störst på att behandla led och muskelrelaterad smärta. Vi undersöker och behandlar de flesta typer av akuta och kroniska besvär relaterade till muskler och leder. Genom att kombinera olika behandlingstekniker, som reducerar både muskelsmärta och nedsatt rörlighet, kan vi uppnå optimal behandlingseffekt. Välkommen till Andreas i Halmstad!

YH Akademin är störst i Sverige på YH-utbildningar på distans. Vi hjälper människor att ta nästa steg i karriären, och erbjuder distansutbildningar skapade utifrån näringslivets behov. Lokalt som globalt. Vi utbildar inom allt från samhällsbyggnad och IT, till elnät, turism, marknadsföring och sjukvård.

WOW – Welcome Out Wellbeing drivs av Cilla Bengtsson, coach inom ledarskap och personlig utveckling. För individer, grupper och företag, som vill utvecklas och nå sina resultat. WOW hjälper dig från ditt nu-läge, till ditt önskade läge! På plats eller online.

GVO MEDIA är inte bara ännu en SEO & SEM byrå – vi är Good Vibes Only. Vi strävar efter att alltid erbjuda bästa möjliga service med en transparent och flexibel approach som passar alla företags behov. Vi erbjuder tjänster inom sökmotoroptimering, Google Ads och webbdesign.

BJÖRN AHNQVIST SKATT & JURIDIK AB – Jag arbetar med rådgivning avseende skattefrågor och juridik med ett stort personligt engagemang, hög kvalité och stor integritet. Med utgångspunkt i Halmstad jobbar jag med klienter i hela landet. Jag strävar efter att bygga långsiktiga relationer med mina kunder och förstår att varje situation är unik. Genom att ta hand om de skattemässiga och juridiska utmaningarna kan kunderna fokusera på det som är viktigt för dem. Jag har lång erfarenhet från både myndighet och den privata sektorn.

Studio FeMale riktar sig till hela dig och fokuserar på en hållbar livslust. Vi jobbar med hormon- och kvinnohälsa genom coachning, behandling och föreläsningar. Vi erbjuder personlig träning, kostrådgivning och behandling för olika kvinnohälsoproblematik som bäckensmärta, symptom kopplade till menscykeln och klimakteriebesvär..

ASSISTANCEKÅREN är Sveriges rikstäckande och digitalt sammanlänkade företag inom bilbärgning och vägassistans. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag inom våra verksamhetsområden bärgning, vägassistans, fordonstransport och övriga uppdrag. Assistancekåren erbjuder även flera omfattande vägassistansförsäkringar och kundanpassade partnerlösningar. För mer information kontakta Peter Ludvigsson på 0725–59 40 02.

ATT SYNAS drivs av Stina Bondeson som är konsult inom digital marknadsföring på sociala medier. Från framtagande av strategi, till skapande av innehåll & uppföljande analys! Kort sagt; Stina hjälper företag Att Synas på sociala medier!

TOOLFLEX Experten på smarta lösningar för hängande förvaring. Toolflex patenterade system har hjälpt människor att skapa ordning & reda i hem och på arbetsplatser sedan 1983. Toolflex designas och tillverkas i Forsheda, Småland. Produkterna känns igen för dess höga kvalitet samt unika och goda design.

CAFÉ BAR levererar en komplett kaffelösning till ditt företag. Kvalitetstid på jobbet och alltid i gott sällskap!

JURIDISK ASSITANS är en juridisk byrå som är specialiserad på myndighetsjuridik. Vi företräder enskilda och bolag i domstol och anlitas regelbundet som konsulter och utbildare till både statliga myndigheter och kommuner. Jessica är specialist på socialrätt och barns rättigheter och jobbar främst med ärenden hos socialtjänsten.

ARBETSVÄGEN Har man gått utan arbete en tid och bedöms av Arbetsförmedlingen ha rätt till Rusta och Matcha (KROM) så hjälper vi till med att hitta jobb eller utbildning. Vi jobbar med en helhetssyn av människan där vi genom samtal kommer fram till vad du behöver just nu. Genom att se var du befinner dig och vad du vill göra kommer vi gemensamt fram till ditt mål. Mer information får du av mig Kenth Johansson handledare på Arbetsvägen tel. 0704142995

SANDVIK COROMANT Som en del av den globala Sandvikkoncernen är Sandvik Coromant ledande inom verktyg för skärande bearbetning, bearbetningslösningar och kompetens som driver industristandarderna framåt samt innovationer som efterfrågas inom skärande bearbetning idag och framöver. Utbildningsstöd, omfattande FoU-investeringar och starka kundrelationer säkerställer utvecklingen av bearbetningsteknik som förändrar, leder och driver framtidens tillverkning.

YELLOW ELK Vi brinner för allt som kan förädla data till nya insikter och affärsfördelar. Vi lever och andas allt som har med Data Warehouse, Data Lakes, Advanced Analytics, Machine Learning och Business Intelligence att göra. Vår samlade erfarenhet av området är mycket lång och vi tar ofta roller som arkitekter, utvecklare och projektledare.

Wayke är Sveriges digitala marknadsplats för bilar. Vi jobbar för att skapa en bättre andrahandsmarknad där det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om dem. Jag som befinner mig i Halmstad heter Sarah och arbetar främst med de ekonomiska bitarna på Wayke.

Completum AB är ett litet konsultföretag med fokus på Fastighetsförvaltning, brandskydd och utbildning. Vi hjälper fastighetsbolag som teknisk förvaltare. Vi håller kurser inom brandskydd, HLR, Första Hjälpen och Heta Arbeten mm. Vi hjälper företag med brandrelaterade frågor såsom SBA arbete, utrymningsplaner, nyinstallation och service av släckutrustning. Genom vår hemsida kan man även beställa allt från hjärtstartare till brandsläckare. För mer info kika gärna in våran hemsida:

APROBO AB skapades 1992 och är idag marknadsledande inom akustiklösningar för golv- och bjälklagskonstruktioner. Vi erbjuder även högkvalitativa golvmaterial anpassade för miljö- och funktionskrav. Vårt Decibel Concept bygger på 30 års erfarenhet kring hur man löser akustikproblem i golv- och bjälklagskonstruktioner. Behovet av akustikåtgärder till följd av akustikkrav inom byggnation finns överallt i världen. Vi har följt utvecklingen noga under flera år och har främst haft fokus för våra produkter och tjänster i Skandinavien. Men nu arbetar vi även med flera samarbetspartners för en internationell spridning av Decibel Concept till en rad europeiska länder men även till fjärran marknader som till exempel Dubai, Oman, Nigeria, USA och så vidare där intresset för akustik växer mer och mer.

JENEFELDT AND FRIENDS Johan arbetar som UX-designer och grundade sitt bolag redan 2012. Som UX-designer arbetar Johan med att ta fram nya koncept för digitala lösningar och forma deras utseende och funktion. De senaste åren har Johan haft förmånen att arbeta med spännande bolag som Ellos Group och Volvo Cars, där han bland annat är involverad i flera spännande projekt för ökad digitalisering i en föränderlig bilbransch.

KASAM FAMILJ är ett vård -och omsorgsföretag som består av konsulentstödd familjehemsvård, öppenvård och utrednings- och behandlingshem för barn 0-13 år med föräldrar.

VISIONITE (tidigare One Group) Grundades 2018 av Mattias och Erik av en enda anledning och det är att vara Sveriges absolut bästa arbetsplats för seniora IT-specialister. Vi fokuserar på att få människor att må så bra som möjligt och att ge varje medarbetare rätt betalt. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande IT-bolag med över 400 nöjda medarbetare fördelade på våra 13 kontor.

Vi på Ung Företagsamhet jobbar för ett samhälle där alla unga får utveckla sin företagsamhet. Vi är en ideell och politiskt obunden förening som verkar i hela Halland. Vi inspirerar och tränar unga att i skolan utveckla sitt entreprenörskap och sina företagsamma förmågor – för en positiv samhällsutveckling. Vi gör det tillsammans med och tack vare våra regionala partners- välkommen att höra av dig om du vill vara med och bidra!

BOMAB, Bengt Olovssons Mekaniska AB Hos oss sker tillverkning av cirkelknivar och omslipning av olika typer av maskinknivar till massa/pappersindustrin. Vi utför även service, utbildning samt bedriver försäljning av produkter som knivhållare, kompletta skärsystem och reservdelar mm. Vi är generalagent för Samiflex® elastisk axelkoppling i Norden. Vi är den skarpaste samarbetspartnern i Europa – Knivskarp kompetens helt enkelt!

Välkommen till MMSkincare – din samarbetspartner och leverantör av hudvårdsprodukter och -apparatur MMSkincare har distribuerat professionell hudvård och apparatur på den svenska marknaden sedan 2008. Vår ambition är att alltid sätta kunden i centrum, hålla en hög servicenivå och erbjuda produkter och apparatur av högsta kvalitet. Därför jobbar vi endast med marknadsledande varumärken, och de varumärken vi representerar får endast köpas och användas av kliniker / salonger med behandlare som är auktoriserade hudterapeuter, estetiska sjuksköterskor och läkare. Det är ett sätt för oss som leverantör att säkerställa en hög kvalitet för dig som behandlar liksom goda, säkra resultat för slutkonsumenten. För ytterligare support och kontakt är Monika Filep tillgänglig och kan nås på 0703-84 48 28. Vi ser fram emot att stödja och följa dig på din resa inom professionell hudvård.

Vi är din långsiktiga och erfarna partner i ekonomi- och verksamhetsfrågor. Vi är övertygade om att basen för god ekonomi och lönsam affär är ordning och reda. Vårt erbjudande är utformat för att ge hållbar utveckling och en stabil och värdeskapande ekonomifunktion, på både kort och lång sikt. Vårt erbjudande, våra tjänster och inte minst vi själva utvecklas ständigt – efter 25 år i branschen vet vi att det är enda vägen framåt. Vi använder de mest moderna, effektiva och värdeskapande lösningarna. Alltid anpassade efter ditt behov och alltid med småländsk service i världsklass.

KASSACENTRALEN är helhetsleverantör för kassasystem och betallösningar. Vi har lång erfarenhet inom kassabranschen och är ett 100-tal anställda i 10 städer. Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda. Vi hjälper er att jobba smartare!

PLAYipp® är en molnbaserad plattform för digital signage – en lösning som gör det enkelt och smart att kommunicera via digitala skärmar. PLAYipp® står för enkelhet och effektivitet. Plattformen gör det snabbt och smidigt för företag att nå ut med sitt budskap. Tusentals organisationer, från kommuner till globala företag, använder PLAYipp® för både intern- och kundkommunikation. Plattformen är smart – användare kan skapa strukturer med skärm- och användargrupper för optimal kontroll. Den är lätt att använda – med färdiga mallar och möjligheten att skapa anpassade layouter. Och den är pålitlig – skapad för skalbarhet och hög säkerhet, för publicering både lokalt och globalt.

Observata is a data expertise company that delivers managed, productized services within the realm of Cybersecurity, Observability and real-time Data Warehousing/Analytics. We collaborate with industry leaders like CrowdStrike, Elastic and Clickhouse to empower businesses with resilient data strategies, ensuring they navigate the digital landscape seamlessly and without disruptions.

KALMAR, CARGOTEC SWEDEN AB Tillhandahåller maskiner, lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Kalmar är ledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde container rörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Vår omfattande produktportfölj, vårt globala servicenätverk med lokal närvaro och våra lösningar för smidig integrering av terminal processer ökar effektiviteten i våra kunders hantering..

SANDSTOCK Sandstock Festival är en aktör inom evenemangsindustrin, specialiserad på att arrangera en rad olika event, festivaler och nattklubbar. Med en passion för kreativitet strävar vi efter att skapa unika miljöer som erbjuder våra gäster enastående och minnesvärda upplevelser. Vi är en del av KarreV AB, ett företag med fokus på musikproduktion och låtskrivande. Genom vår sammanslutning med KarreV AB har vi tillgång till resurser och kompetens som gör det möjligt för oss att leverera högkvalitativa och nyskapande evenemang som inspirerar och engagerar våra besökare.

UK Portservice erbjuder kostnadseffektiva kompletta lösningar och tar hand om hela portmontaget, vilket omfattar bland annat projektering, smide, automation, håltagning, plåtning och fogning. Vi kommer alltid ut och mäter och tittar samt planerar ihop med kunden, för att hitta den bästa lösningen inkl. ev. kringutrustning som till exempel ljus, ljud, kortläsare, ridåvärmare, förreglingar eller skyddsklassningar innan vi offererar. På så vis säkerställer vi att kunden får ut det mesta möjliga av sin anläggning med tanke på funktion och säkerhet. En port är inte bara en port. En bra portleverantör levererar mer än bara porten. Vi arbetar ständigt med att förbättra samarbetet med våra leverantörer för att kunna erbjuda dig det absolut bästa och mest prisvärda alternativet för de enskilda projekten. Det lönar sig att fråga UK Portservice tidigt i ett projekt.

OnePan bygger på den radikala tanken att en stekpanna borde hålla hela livet. Betyder det att du ska acceptera mat som fastnar resten av livet? Inte alls. Som kockar förstår vi att hektiska kök kräver kompromisslös kvalitet. Vi gör helt enkelt vad andra säger att de gör när de inte gör det – cirkulärt, på riktigt. Upptäck vårt sortiment av stekpannor och ugnsformar utan tillsatt PFAS – gjutna med 100% återvunnet aluminium och med en keramisk non-stick-beläggning. Utformade för att kunna återställas till nyskick, gång på gång för livet. Vi kallar det för Re-Coat. I en värld där giftiga non-stickprodukter köps, används och kastas bort, allt inom några år, så utmanar vi normen. OnePan at a time.

Bauer Media är det ledande mediehuset för ljudbaserad underhållning. Med vårt breda utbud av radiostationer och plattformar som Podplay och Radioplay når vi över 61 miljoner lyssnare i nio länder varje vecka. Vi är Europas främsta aktör inom digital och kommersiell audio, och skapar kraftfullt innehåll som låter människor uppleva ljudets möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten. Våra audiovarumärken i Sverige är Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Feel Good Hits, Vinyl, EPA Dunk, Svensk Pop och Retro FM

Säkra är en av Sveriges största försäkrings- förmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. I Halland har vi varit verksamma sedan tidigt 90-tal och hjälpt våra kunder med skräddarsydda lösningar, en lokal närvaro och ett stort engagemang. Säkra har drygt 80 kontor över hela Sverige med ca 500 medarbetare som verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bland annat Finansinspektionen och Insuresec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Vi på m4 brinner för det vi gör och för att kunna hjälpa till att matcha rätt konsult för uppdraget. Vi skapade m4 för att vi var trötta på hur teknikkonsultbranschen såg ut! En bild som grundar sig på många års egen erfarenhet av att själva ha arbetat som konsulter på flera konsultbolag i olika produktutvecklingsprojekt hos kunder i hela världen. I roller som utvecklat våra kunder och oss själva, och som födde tanken att samspelet mellan konsult, kund och konsultföretag gick att vidareutveckla. En ny typ av konsultföretag där konsulternas utveckling och välmående går hand i hand med omtanken om kunderna. Vi ser bortom timdebiteringen, kortsiktiga vinster och gör vårt yttersta för att göra verklig skillnad för våra kunder och kollegor. -Vi vill bli Sveriges odiskutabelt bästa arbetsgivare för handplockade konsulter. En av våra dokumenterat starkaste sidor är förmågan att identifiera ditt behov och matcha det med rätt konsult. För oss är det viktigt att placera rätt kompetens på rätt uppdrag Det gör oss till en partner att lita på.

OSCAR MEDTEC AB är Sveriges ledande leverantör av läkemedelskylskåp och undersökningsmöbler för sjukvård, apotek, skola och omsorg samt av fysioprodukter och hjälpmedel till professionella terapeuter. Sannolikt för att vi ända sedan starten i alla sammanhang bidragit med vår expertkunskap och att vi alltid vill förse våra kunder med de bästa tänkbara lösningarna. Vi bygger allt på kvalitet, ergonomi och användarvänlighet plus en service och support som gör det enkelt och tryggt att jobba tillsammans med oss.

HALMSTAD GF ger ca 1400 st barn, ungdomar och vuxna möjlighet till kvalitativ träning i gymnastik, parkour, vattengymnastik, cheerleading, alla kan gympa & HGF Studs. Vi strävar efter att uppnå trivsel i vår verksamhet med gemenskap och glädje på träning och tävling, för barngrupper liksom för elitgrupper och vuxengrupper. Vi finns i Halmstad med omnejd.

Jag tar fram lösningar för företags marknadsföring med huvudfokus inom Filmproduktion, Redigering och UGC. Min stora passion är att skapa engagerande innehåll och leverera kreativa marknadsföringsstrategier genom Content Creation. Med energi och ett glatt humör är jag alltid redo att ta mig an nya utmaningar och skapa goda resultat.

bottom of page