top of page

Möt Ready4work

Strax intill Halmstad City Airport ligger Ready4work - Kontorshotell och
coworking!

2022 öppnade vi dörrarna till det som idag är ett modernt kontorshotell med ett stort nätverk av företag. Utöver våra 66 kontor, 5 konferensrum och 2 lounger finns flera olika miljöer som skapar coworking utöver det vanliga. Våra hyresgäster täcker många branscher. Allt från naprapater, ekonomer och säljare till företag inom IT, industri, marknadsföring, hälsa, bemanning, föreningsliv, bygg m.m. 

 

Vi sätter stort värde i service och vill skapa bästa tänkbara förutsättningar för våra hyresgäster. Miljöerna är noggrant genomtänkta för att inspirera och ge energi och samtidigt vara en plats att koppla av i. Funktionerna är anpassade efter morgondagens behov och tekniken är i framkant. Du kombinerar våra olika nivåer för att hitta den bästa lösningen och kan känna dig trygg med våra korta uppsägningstider. 

Både besökare och hyresgäster pratar ofta om den härliga stämningen på Ready4work. Kanske är det just det vi är mest stolta över. Ready4work är mer än bara ett kontorshotell!
 

Company photo

Möt Teamet

Ekonomi & Affärsutveckling

Mikael Honauer

Text kommer snart!

Founder photo

Drift & Service

Alex Petersson

I hela mitt yrkesverksamma liv har jag jobbat med service. Efter bl.a. drygt 25 år i restaurangvärlden tar jag med mig mycket av det tänket till Ready4work. Jag har alltid brunnit för att hjälpa människor och i vår värld med kontor, coworking och massor av företag trivs jag som en ko på grönbete. Finns det något att förbättra är jag där direkt. Ordning och reda, ett glatt humör samt en stor portion nyfikenhet för människor kännetecknar mig. Varmt välkommen till Ready4work!

Founder photo
bottom of page