top of page

Våra Tjänster

Ready4work skapar optimala kontors-, konferens- och coworkinglösningar.

Vi är vana vid att ta fram lösningar utefter företagens behov och sätter stort värde i att vara flexibla och hittar gärna lösningar “utanför boxen”. Vi vill att vårt kontorshotell skapar inspiration för arbetsdagen, harmoni för att koppla av och en lättsam atmosfär som leder till många skratt. För att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet tar vi hand om allt runt omkring. Tjänster som wifi, kaffe, städning och postbox är inkluderade i hyran. Kontakta oss så berättar vi mer!

Med våra 5 olika mötesrum kan vi arrangera de flesta möten och konferenser. Yoga, utbildning, föreläsning, klassisk konferens m.m. Frukost, fika och lunch tar vi också gärna hand om.

Fotograf Oskar tar era profilbilder m.m. i fantastiska miljöer på vårt kontorshotell. Hur vill du att ert företag ska upplevas på hemsidan, sociala medier etc?

Förråd & lager för företag. Vi tillhandahåller även lager och förråd. Lätt tillgängligt på nedre plan med lastport. Våra lagerutrymmen är varmförråd i olika storlekar. Kontakta oss!

bottom of page